Kontorelev / Markedsføringsøkonom praktikant søges

Web-Koncept A/S søger praktikant/elev til kontoret i København

Vi søger en praktikant/elev til vores kontor i København lige ved Bella Centeret samt metrostation.

Vi søger en praktikant/elev med interesse for økonomi/regnskab/administration samt online markedsføring som SEO, AdWords samt Facebook annoncering.

Vi er på kun 3 år blevet blandt de hurtigst vækstende webbureauer i Danmark med kontorer i København, Århus og Aalborg.

Vi mangler en person til at hjælpe os både med vores daglige bogføring/administation samt at hjælpe vores kunder med online markedsføring. Jobbet vil være ca. 50/50 af hver arbejdsområde, så det er vigtigt at der er interesse for begge områder.

Der vil også være en del telefonisk kontakt med vores kunder, både i forhold til markedsføring, men også i forhold til opfølgning på betaling af deres faktura, så det er vigtigt man ikke er bange for at gribe knoglen 🙂

Send gerne en ansøgning til Benjamin Jensen på kontakt@web-koncept.dk

 

Praktikant / elev til kundesupport

Web-Koncept A/S søger praktikant/elev til kundesupport til vores kontor på Jyllingevej 77 i Vanløse (Flytter kontor til Ørestaden i 2017)

Vi søger en praktikant/elev som kan indgå som en del af vores kundesupport team.

Vi har +1000 kunder som har fri support igennem os, og dem skal du stå for at hjælpe. Vores mål har fra starten været at give den bedste service i branchen, og det er derfor meget vigtigt at den person vi får er udadvendt og elsker at hjælpe samt tale med vores kunder over telefonen. Arbejdsdagen vil bestå af grafiske tilføjelser og rettelser til vores kunders sider, samt vejledning over telefonen.

Alle vores hjemmesider er lavet i WordPress, og det en klar fordel hvis man har noget erfaring med dette.

Det er også vigtigt at man har et godt grafisk øje, da mange opgaver kræver at man designer elementer i photoshop.

Vi har brug for en person som kan starte snarest.

I må meget gerne sende en ansøgning samt nogle referencer på jeres arbejde til Benjamin Jensen:

kontakt@web-koncept.dk

Kort om Web-Koncept:

Web-Koncept fokuserer på at levere flotte og brugervenlige hjemmesider til danske virksomheder der tilpasser sig iPhones og andre platforme. Vi har mange års erfaring med hjemmesider, sociale medier, søgemaskineoptimering “SEO” og design så vi er godt klædt på, til at løse netop jeres opgave.

Vores grafikere har arbejdet med alle brancher og kan derfor altid give gode råd til hvordan din virksomhed bedst profileres på nettet, og vores rådgivere kommer gerne forbi din virksomhed, så du kan lære os bedre at kende.