SEO-analyse

Få udarbejdet en SEO-analyse af din hjemmeside

– Og få en personlig gennemgang af de områder, der kan forbedres, sammen med et tilbud på at lade Web-Koncept varetage dette.

En flot hjemmeside betyder ikke lige så meget, hvis potentielle kunder ikke kan finde frem til den. Hos Web-Koncept kan vores dygtige og kompetente medarbejdere foretage en grundig gennemgang af din hjemmeside for at tjekke, om den opfylder kravene til at skabe organisk trafik og gode placeringer på Google. Når vi har foretaget SEO-analysen, udarbejder vi en unik rapport med forslag til, hvordan netop din hjemmeside kan forbedres og tiltrække flere besøgende.

Vi kigger især på:

  • Søgeord
  • Læsbarhed/brugervenlighed
  • Konverteringer

Besøg der giver konverteringer

Selvom et højt besøgstal lyder rigtig godt, betyder det intet, hvis det ikke er relevante besøg. Bliver du som frisør fundet på ‘reflekser’, kan der være besøgende, som prøver at finde information om cykelreflekser eller biologiske reflekser og derved ikke er interesserede i at få lavet lyse striber i håret. Disse besøg har ingen værdi for din virksomhed.

Hos Web-Koncept arbejder vi både på at øge kvantiteten samt kvaliteten af besøg på vores kunders hjemmesider. Vi kan komme med forslag til søgeord med det største potentiale.

Optimer brugervenligheden på din hjemmeside

Udover mange, relevante besøg fra søgemaskinerne, er det også vigtigt, at din hjemmeside er brugervenlig. Det skal være nemt og enkelt at klikke sig frem til den information, man ønsker at finde. Tålmodigheden hos dine online besøgende kan være ganske kort, så hvis det er besværligt at navigere rundt på din hjemmeside, kan de hurtigt ende med at forlade den igen.

Det er især vigtigt at tænke på din hjemmesides mobilvenlighed. Over halvdelen af Google-søgninger bliver foretaget på mobilen, og mobilbrugerne forventer hurtig adgang til information på farten. Siden Mobile First Indexing blev introduceret, har Google prioriteret mobilversionen frem for desktop-versionen, når din hjemmeside skal indekseres.

Hos Web-koncept har vi styr på kravene til en brugervenlig hjemmeside – på både computer og mobil – så din hjemmeside, ikke bare kan tiltrække, men også bevare de besøgendes opmærksomhed og give dem lyst til at foretage handlinger.

Ja tak – jeg vil gerne have min side analyseret med henblik på at kunne forbedre SEO.

Evt. søgeord:

Kontakt webbureauet

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at opbygge en solid grafisk online profil på alle enheder og alle medier, som du ønsker.

Hvis du allerede har en hjemmeside hos os, kan du også kontakte os på telefon: 50 80 20 40.

Mail: support@web-koncept.dk eller send dine rettelser eller tilføjelser lige her.