FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du læse nogle ofte stillede spørgsmål og svarene derpå! Hvis du stadig ikke har fået svar på dit spørgsmål kan du kontakte os HER.

Jeg har ikke noget domæne

Vi kan både bestille og opsætte dit domæne for dig.

Jeg har .com/eller lign. domæne

I så fald skal vi bruge det, der hedder en AUTH-kode. Denne kan skaffes via din eksisterende udbyder.

Hvad er DK-Hostmaster?

DK-Hostmaster er den danske domæne-registrant. Alle, som ejer et .dk-domæne, har en konto tilknyttet hos DK-Hostmaster. Det koster 50 kr. (60 kr. pr. 6/9-2021) årligt at have et domæne registreret hos dem.

Jeg har godkendt det nye hjemmesidedesign - hvad nu?

Du vil blive kontaktet af vores support-afdeling indenfor 24 timer, hvor online processen gennemgås.

Hvordan får jeg min nye hjemmeside online?

Din nye hjemmeside kommer som oftest online, når vi har skiftet navneserveren hos DK-Hostmaster. Dette kræver dog, at vi får et login, som er godkendt med en NemID-konto.

Hvor lang tid går der før min hjemmeside er online?

Der kan gå op til 24 timer, fra vi sætter siden online, til siden er at finde på domænet.

Hvad sker der med mine emails?

Alle emails kan som udgangspunkt flyttes over til vores postserver. Det vil dog kræve, at vi får udleveret kodeord til den email, der skal flyttes.

Min side er gået online, og nu modtager jeg ingen emails?

Det skyldes formentligt, at de nye indstillinger er trådt i kraft. Emailen er aktiv på vores postserver, dvs. at ingen emails går tabt. De kan ses, så snart emailen bliver oprettet i f.eks. Outlook eller på telefonen.

Jeg ønsker ikke at flytte min email

Det er ikke noget problem. I så fald kan vi som oftest nøjes med at skifte IP-adressen på hjemmesiden. Dette kræver blot, at vi får adgang til kontrolpanelet hos din nuværende udbyder.

Jeg vil gerne have en ny emailadresse tilknyttet mit domæne

I så fald skal du blot sende en mail til support@web-koncept.dk, så opretter vi den for dig. Vi skal gerne have oplyst navnet på emailen samt et kodeord på mellem 8-12 cifre.

Hvordan opsætter jeg min nye email?

Du kan benytte dig af vores guide for at opsætte din email. Du skal bruge din udleverede kode fra os.

Jeg har rettelser og/eller tilføjelser til min hjemmeside

Rettelser til hjemmesiden kan sendes til support@web-koncept.dk.

Kan jeg selv logge ind på min hjemmeside og lave ændringer?

Ja, det kan du. Du har modtaget login til din hjemmeside på din email. Skulle du havde mistet det, kan vi sende dig et nyt. Der kan eventuelt gives en guide i hjemmesidens opbygning vha. fjernstyring.

Hvordan sender jeg filer til jer?

Enkelte filer kan sendes til os i en email. Skal du sende større filer kan du benytte vores WeTransfer.

Hvad står SEO for?

SEO står for Search Engine Optimization. Formålet med SEO er at få en side til at rangere højere i søgemaskinernes SERPs (søgeresultater) på bestemte søgeord, der er relevante for din virksomhed. Målet er at øge den organiske trafik (ubetalte kliks) til din hjemmeside.

Hvad er forskellen på SEO og Google Ads?

SEO er det, som vi kalder organisk optimering, hvor man optimerer udvalgte søgeord uden at betale til Google. Din hjemmeside bliver bedømt af Googles robotter ud fra bl.a. kvalitet og relevans.

Google Ads er betalte annoncer. Her tager Google penge for, at det netop er dine annoncer, der vises og klikkes på blandt søgeresultaterne. De bliver til dels vurderet på kvalitet og relevans, men dit budget udgør også en stor faktor. Google Ads er en hurtigere måde at skabe trafik til din hjemmeside.

Bør jeg både have SEO og Google Ads?

Det er klart det mest optimale både at have SEO og Google Ads hvis du vil øge din hjemmesides besøgstal, da det øger synligheden og giver bedre eksponering. Når du både har en god organisk placering og en betalt annonce blandt resultaterne, øges sandsynligheden for, at der vil blive klikket på netop din hjemmeside.

Hvilke søgeord skal jeg vælge?

En søgeordanalyse kan hjælpe dig med at bestemme, hvilke søgeord du skal optimere dine sider efter, på din hjemmeside.

For eksempel: Hvis din virksomhed sælger tøj til mænd, men du opdager at herretøj har en højere søgevolumen samt lavere konkurrence end tøj til mænd, er det bedre at optimere siden efter dette søgeord. Søgeordsanalyse er en måde at bestemme, hvilke forespørgsler folk indtaster i søgemaskinerne, så du kan optimere dine sider herefter.

Min nye hjemmeside kan ikke findes på Google

Der kan gå op til 30 dage, før Googles robot opfanger den nye side. Det er ikke noget, vi kan adminstrere, men vi sender altid en anmodning afsted til Google om at få siden registreret hurtigst muligt.

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside?

Send os dine oplysninger og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!