Presse

Presse, samarbejder og priser

Det vi er stolte af!

Gazellevirksomhed 5 år i træk

For femte år i træk har Web-Koncept A/S modtaget Børsens Gazelle-pris! Vi er utrolig stolte over at have modtaget denne flotte pris igen i 2022 og vil gerne takke alle vores trofaste kunder, samarbejdspartnere og dygtige kollegaer, som har gjort dette muligt. Det føles fantastisk at blive anerkendt for vores arbejde.

Succesvirksomhed 2020 og 2021

Web-Koncept A/S modtager for første gang i 2020 erhvervsprisen “Succesvirksomhed” leveret af Spar Nord og BDO.

“Fakta om “Succesvirksomhed 2020”

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 ”Succesvirksomhed” som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med 10-999 ansatte. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad (skal være mindst 15% ) i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 succesvirksomheder.”

Web-Koncept i NORDJYSKE Stiftstidende

“Fra klassens rod til millionær: Daniel blev smidt ud af skolen – nu har han egen millionforretning” – læs artiklen med partner og medejer Daniel Thomsen om opstarten på Web-Koncept.

Læs også artiklen online HER.

Samarbejde med One Tree Planted

Web-Koncept er en bæredygtig virksomhed som vil bidrage til at nedbringe CO2 niveauet i atmosfæren – vi bestræber os på at gøre en indsats hvor vi som medarbejdere overholder nogle små tiltag i hverdagen for at gøre verden til et lidt grønnere sted.

Vores fokus går bl.a. på at købe miljøvenligt og bæredygtigt, både frugt og grønt men også kontorartikler, printerpapir, m.m. Vi sørger for at printe så lidt som muligt, sorterer vores affald og samler vores pant.

Vil du også være med til at gøre en forskel?

Web-Koncept har indgået et samarbejde med One Tree Planted, hvor vi planter et træ for hver gang en af vores kunder betaler sin faktura til tiden. Betal din faktura til tiden – så planter vi et træ for dig.